Diensten


Klik voor meer fotos...


Special make-up effects ~ Props ~ Moldmaking

Atelier Kevin Van Den Bergh is de perfecte partner voor uw project of productie. U bent bij dit atelier aan het juiste adres voor het ontwerpen en creëren van protheses, special make-up effects, karakters, modellen, miniaturen en props van hoge kwaliteit.

Dit atelier kan voor u het hele ontwerpproces op zich nemen of werken vanuit een al bestaand concept of idee. Met behulp van schetsen, modellen en sculpts creëren Kevin Van Den Bergh en zijn team eindeloos veel verschillende producten voor hun opdrachtgevers. Van een veroudering make-up, tot maskers voor attractieparken, maar ook natuurgetrouwe replica's van lichaamsdelen: alles is mogelijk met de kennis, ervaring en het vakmanschap van special make-up artist Kevin Van Den Bergh.

Atelier Kevin Van Den Bergh biedt ook trainingen en workshops aan voor grimeurs, docenten en studenten. Een greep uit ons workshopaanbod kunt u vinden op de pagina “Workshops”. Alle workshops worden gegeven door special make-up artist Kevin Van Den Bergh. Naast de gegeven opties voor een workshop kunnen wij ook workshops of trainingen op maat aanbieden. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op.

U kunt Kevin Van Den Bergh ook inhuren als gastdocent, spreker of als onderdeel van uw grime- of creatief team. Voor meer informatie en tarieven neemt u alstublieft contact op met Kevin Van Den Bergh.

Wij werken vaak en graag met deze bedrijven:

Atelier Het Pruykenhuys
De Efteling
Endemol
Woestijnvis
Massmedia
RTL4
Stage-Entertainment
Studio100
Talpa
Walibi
Van Hoorne Entertainment